Att hinna med hemstädningen kan vara utmanande. Det är middagar som ska lagas, barn som ska hämtas från skolan och skjutsas till träningar, sen ska man även försöka få tid till återhämtning. Sammantaget gör detta att allt fler överväger att anlita professionell städhjälp, vilket oftast gör att en specifik fråga dyker upp – ”vad kostar städning per timme?”.   

Vad kostar hemstädning?

Om du har hittat till denna artikel har du troligtvis sökt efter ”vad kostar städning per timme?” på en sökmotor. Du har troligtvis också upptäckt hur svårt det kan vara att få ett exakt svar på denna fråga. Anledningen till detta är dock logisk – det finns många faktorer som avgör priset för städhjälp.

När det kommer till städhjälp finns det framförallt två stora faktorer som avgör priset. Den första är storleken på ditt boende följt av hur ofta du vill få hjälp med städningen. Önskar du att det sker en, två, tre eller fyra gånger i månaden?

Dessa är de två största faktorerna som avgör priset, men det finns också annat som kan göra att prisbilden justeras. Exempel på sådana saker är:

  • Om du själv kan och vill tillhandahålla material och kemikalier eller hellre vill att det ska tas med av företaget.
  • Hur pass omfattande städningen är. Ska det endast ske en standardstädning eller har du behov av extratjänster som fönsterputsning?
  • Är din lägenhet eller ditt hus väldigt nedsmutsat och därav i behov av extra kärlek?

Som du märker finns det många faktorer som avgör vad städning kostar per timme. För att få en exakt prisbild, kan du med fördel kontakta oss på Miljöpalatset. Du når oss enkelt på kontakt@www.miljopalatset.se eller 08-646 20 30.

Nyttja RUT-avdraget 

Något som många också glömmer bort, är att städhjälp faller under kategorin hushållsnära tjänster, vilket innebär att du har möjlighet att göra ett prisavdrag på halva kostnaden. På så sätt får du verkligen valuta för pengarna och säkerställer att städkostnaden per timme blir så liten som möjligt.

Ta hjälp av Miljöpalatset

Om du också vill frigöra tid, kunna spendera mer tid med familjen och samtidigt njuta av ett strålande rent hem, kan du med fördel ta hjälp av oss på Miljöpalatset. Vi erbjuder professionell hemstädning i Stockholm – oavsett vart du bor!

När du väljer att ta hjälp av oss kan du vara säker på att ditt hem blir skinande rent. Våra medarbetare besitter lång kunskap och genomgår kontinuerligt utbildningar för att bli ännu bättre. Precis som vårt namn antyder städar vi dessutom med miljön i åtanke – inga starka kemikalier används.

Oavsett storleken på städuppdraget är vi rätt företag för dig. Tveka inte på att kontakta oss redan idag för att få mer exakta prisuppgifter. Du når oss enkelt på kontakt@www.miljopalatset.se eller 08-646 20 30, varmt välkommen!