Butiksstädning Stockholm

Vår långa erfarenhet inom lokalvården och våra många möten med människor är grunden i vår strävan att utveckla olika metoder och tillvägagångssätt för bästa möjliga resultat och nöjda kunder.

Har ni en butik i Stockholm och vill få en fin butiksstädning i Stockholm? Miljöpalatset erbjuder effektiv butiksstädning i Stockholm för stora och små företag. Vi har funnits ända sedan 1998 och under den tiden har vi fått den rätta erfarenheten för att kunna erbjuda effektiv och miljövänlig butiksstädning i Stockholm. Under dessa 24 år och har vi fram tills idag 220 anställda städare som är ambitiösa och har lärt sig städa kontor på ett kostnadseffektivt sätt. Vi erbjuder alltid kvalitet när vi städar butiker.

Viktigt med fin butiksstädning i Stockholm

Vi sätter en stolthet i att kunna erbjuda fina butiksstädningar i Stockholm. En ren butik är väldigt viktig för att kunna ta emot kunder. En butik är ju oftast ert ansikte utåt. För att kunna locka in kunder så är det viktigt att butiken är ren, har rena displayer och även för butikspersonalen är det viktigt att få arbeta i en ren miljö.

Under årens lopp har vi sett att det kan skilja en del mellan olika städbolag i Stockholm. De kan städa olika mycket och olika noggrant när de utför sin butiksstädning i Stockholm. När vi utför butiksstädning, så utför det mycket noggrant och fint och det är viktigt att kunna visa upp en ren och fin butik varje dag för att kunna locka till er era kunder.

Vid en butiksstädning i Stockholm utför vi:

  • Dammsugning och moppning av alla golvytor inne i butiken.
  • Vi dammsuger alla entrémattor som finns på golvet i butiken.
  • Vi rengör lister, dörrar, dörrhandtag och speglar så att det inte blir kvar något damm eller fläckar på dem.
  • Vi tömmer eventuella papperskorgar och lägger i nya soppåsar, exempelvis vid personalutrymmen.
  • Vi torkar rent displayer och ytor där kunderna rör sig.

I personalrum utför vi:

  • Moppning av golv.
  • Torkning av alla arbetsytor och diskbänk.
  • Rengöring av diskho och eventuella handfat.
  • Torkning av kaffemaskiner och andra hushållsmaskiner, såsom till exempel mikrovågsugn.
  • Rengöring av toalett.

Om ni har behov av särskilda anpassningar av er butiksstädning i Stockholm, så anpassar vi gärna den. För oss är det så viktigt att ni blir nöjd. Ta därför kontakt med oss och berätta gärna om ni har särskilda behov gällande er butiksstädning. Då kan vi se till att ni blir nöjda med er butiksstädning i Stockholm!

 

Kontakta oss för offert för er butik!

Vår personal på Miljöpalatset

Våra städare är flexibla och servicevänliga. För oss är kundbemötandet väldigt viktigt och alla våra städare är noggranna med det. Vi är måna om att ni ska bli nöjda så att ni har fina och rena butiker varje dag. Har ni en stor butik med en stor personalstyrka så kan det krävas att vi utför en butiksstädning flera gånger i veckan, eventuellt varje dag. Allt det kan vi erbjuda. Vår personal är mycket kompetenta att utföra butiksstädning så att ni får alla era behov tillgodosedda. Om ni har särskilda behov så kommer vi ut till er och utför just en sådan butiksstädning som ni behöver.

Vi har också sett att många företag vill ha en och samma personal som kommer ut och utför butiksstädningen. Säg till om det är viktigt för er del, så ser vi till att ni får en och samma städare som kommer ut till er. För vår del är det viktigt med långsiktiga kundrelationer och att ni känner er trygga med vårt städbolag.

Butiksstädning i Stockholm – pris

Våra priser för butiksstädning i Stockholm varierar mellan butikerna. Här har vi sett att det är en del faktorer som kan spela in när vi sätter pris på butiksstädningen. Storleken på butiken är en sådan faktor, men även om vissa delar av butiken som blir extra smutsiga så kan vi lägga mer krut på städningen av dessa delar. Priset brukar ändå landa på mellan 255-300 kronor/timme plus moms.

Om ni vill det kan vi komma ut till er butik och se vilka delar som kräver extra mycket och noggrann städning. Då kan vi ge ett mer detaljerat pris, som ni sedan kan ta ställning till. Hör av er till oss och berätta hur ni önskar göra. Vi är flexibla och anpassar vår butiksstädning i Stockholm efter era behov. Ta kontakt så kan vi berätta mer och ni kan ge viktig information till oss!

Var i Stockholm är vi aktiva?

Vi arbetar inom hela Stockholms län, alla dess kommuner och tätorter. Miljöpalatset hjälper er oavsett vart ni befinner er. Några av orterna vi är verksamma i hittar du nedanför, är din ort inte med får du gärna höra av dig så kan vi säkert hjälpa dig ändå!