Miljöpolicy & Kvalité

Miljömedvetenhet

Vi Bidrar med omtanke till din hemmiljö, ditt företag och vår miljö. Miljöpalatset AB vill göra skäl för sitt namn. Vi vill få in Miljömedvetenhet i allt vi gör.

Bra Miljöval – är ett av företagets verktyg för att nå ett samhälle i balans med naturen. Med hjälp av miljömärkningen kan du välja de produkter som är minst skadliga för miljön.

Utbildning

För att arbeta professionellt inom rengöringssektorn krävs kunskaper Och många gånger dessutom specialistkunskaper. För att kunna genomföra dessa utbildningsinsatser på både ett rationell och pedagogisk riktigt sätt har ett modulsystem utarbetas. I samband med ny anställning skall alla genomgå den AlFI-Modulen

Städmetod och miljö

Miljöpalatset AB tillämpar olika städmetoder beroende på material, alltid bästa miljöval. Vi använder oss av miljömärkta städkemikalier, städredskap och energisnåla städmaskiner. Lokalvården är en viktig del för trivseln i lokalerna och hemmet.

Skicka ett meddelande

Kontaktinformation

Det går naturligtvis bra att ringa till oss. Vill du hellre att vi tar kontakt med dig? Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

Ring: 08-646 20 30
E-post: kontakt@miljopalatset.se
Skicka ett meddelande