Trappstädning Stockholm

Med hjälp av Miljöpalatsets trappstädning får ni Stockholms renaste trappuppgång!

Noggrann & Professionell trappstädning i Stockholm

Är er bostadsrättsförening eller kontorslokal i behov av en trappstädning? Miljöpalatset utför trappstädning i Stockholm med hög noggrannhet och kompetensnivå. En välstädad trappuppgång är viktigt för såväl företagare, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare eftersom trapphuset många gånger är det första intrycket som de boende och besökare får och slitaget på trapphuset blir inte lika stort när trapporna städas regelbundet, som gör att de håller längre.

För både företag och bostadsrättsföreningar

Bland våra kunder finns både företag som behöver trappstädning och bostadsrättsföreningar i Stockholm. Om ni her ett företag med ett trapphus och rena trappor är det mycket viktigt för att göra ett bra intryck på era kunder. Under årets olika säsonger kan ett trapphus bli ganska smutsigt. Folk går in med leriga och smutsiga skor. Barn kladdar med händerna direkt på glasfönster och glasdörrar. Därför är det viktigt att torka bort alla fläckar på både dörrar, fönster och ledstänger.

Lång erfarenhet av trappstädning

Vi har lång erfarenhet av att erbjuda effektiv och miljövänlig trappstädning i Stockholm. Miljöpalatset har funnits ända sedan 1998 och idag har vi 220 städare och som kan städa på ett kostnadseffektivt sätt. Vi erbjuder alltid kvalitet när vi städar trappor och trapphus. För oss är det viktigt att kunna erbjuda fin trappstädning i Stockholm.

Kontakta oss för offert för ert trapphus!

Trappstädning för bostadsrättsförening i Stockholm

Är det så att ni har en bostadsrättsförening i Stockholm som behöver trappstädning? I så fall kan vi komma ut till er bostadsrättsförening och se vilka delar som kräver extra mycket trappstädning och noggrann rengöring. På så sätt kan vi ge ett mer detaljerat pris som ni sedan kan ta ställning till.

För oss är det viktigt att utföra en trappstädning för er bostadsrättsförening i Stockholm så att ni blir nöjda med den. På Miljöpalatset besitter vi både djup kunskap och engagemang för att ta hand om din trappstädning. Genom att alltid använda miljömärkta kemikalier, utrustning och städmetoder, ser vi till att ditt trapphus alltid är rent och fräscht. På grund av vår kontinuerliga och miljövänliga städning minskar slitaget på er trappuppgång samtidigt trivseln ökar.

En annan fördel med att överlåta städningen till oss på Miljöpalatset, är att vi alltid är flexibla och lyssnar på våra kunders behov. På så sätt får ni en skräddarsydd trappstädning som stämmer väl överens med era krav och förutsättningar. Så att ni alltid kan njuta av en ren och fräsch trappuppgång!

Så utför vi trappstädning i Stockholm

Vi skräddarsyr alltid er trappstädning efter era behov och förutsättningar. Resultatet blir en skinande ren trappuppgång fri från smuts och damm, pollen, hundhår och annat som finns i detta utrymme.

Vad ingår i en trappstädning?

  • Vi sopar av och skurar entrén till trapphuset så att inga fläckar är kvar på golvet.
  • Vi torkar även av och rengör ledstänger i trappan.
  • Vi dammar av och dammsuger eventuella entrémattor.
  • Vi skurar och dammtorkar hiss i fall ni har en sådan i trapphuset.
  • Vi rengör alla trappor så att det inte finns skoavtryck på steg i trappan avlägsnar handavtryck på dörrar eller fönster.

Vad kostar trappstädning?

Priset för städningen varierar från trapphus till trapphus, då både storlek och nedsmutsningsgrad skiljer sig åt. Mellan tummen och pekfingret brukar priset däremot hamna någonstans mellan 255 och 300 kronor i timmen, exklusive moms.
För att få ett mer specifikt och konkurrenskraftigt pris rekommenderar vi att du kontaktar oss direkt. Du når oss enkelt på kontakt@miljopalatset.se eller 08-646 20 30. Vår kunniga personal står redo att hjälpa dig!

Personalen hos oss på Miljöpalatset

Alla våra städare är flexibla och servicevänliga som är måna om att ni ska bli nöjda med er trappstädning. Har ni ett stort trapphus så kan det krävas en trappstädning flera gånger i veckan. Vår personal är redo att utföra trappstädningen så att ni får alla era behov tillgodosedda. Om ni har särskilda behov så kommer vi ut till er och utför en trappstädning som ni behöver.

Vi arbetar inom hela Stockholms län, alla dess kommuner och tätorter. Ta kontakt med oss på Miljöpalatset – vi hjälper er!