Vi har i en tidigare artikel delat med oss av våra bästa tips när du ska tvätta fönster. I denna artikel tänkte vi någotsånär fortsätta på den inslagna och reda ut en vanligt förekommande fråga – nämligen vad kostar fönsterputsning?

Priser för fönsterputsning

När det kommer till fönsterputsning så finns det en del olika prismodeller som brukar användas. Ibland beräknas priset per ruta medan det andra gånger beräknas utifrån hur lång tid arbetet tar (timpris). I vissa fall finns det också fönsterputsabonnemang där man betalar en fast summa pengar för att kontinuerligt få sina fönster putsade.

Faktorer som påverkar priset

Generellt sett så kan det vara svårt att ge generella prisuppgifter eftersom priserna kan variera från fall till fall. Det finns nämligen många faktorer att ta in i beräkningen. Som exempel brukar följande faktorer avgöra prissättningen:

  • Antalet fönster som ska putsas.
  • Vilken typ av fönster som ska putsas (finns det exempelvis spröjs som kräver extra noggrannhet och arbete?).
  • Finns det några övriga hinder såsom svåråtkomliga fönster som endast kan nås med stege?

Alla dessa är faktorer som påverkar det slutgiltiga priset. Har du exempelvis fönster med spröjs, alternativt fönster som är svåråtkomliga eller liknande, kommer detta att resultera i lite dyrare kostnader. Om än marginellt.

Överlåt fönsterputsningen till Miljöpalatset 

För att få mer exakta prisuppgifter för hur mycket fönsterputsningen kostar hos just dig, kan du med fördel höra av dig till oss på Miljöpalatset. Genom åren har vi hjälpt hundratals privatpersoner och företag med professionell fönsterputsning.

När du väljer att ta hjälp av oss kan du vara säker på att dina fönster blir skinande rena.  Våra medarbetare besitter nämligen lång kunskap och genomgår kontinuerligt utbildningar för att bli ännu bättre. Precis som vårt namn antyder städar vi dessutom med miljön i åtanke – inga starka kemikalier används.

Oavsett om du behöver privat- eller företagshjälp är vi rätt företag för dig. Tveka inte på att kontakta oss redan idag för att lära dig mer om våra tjänster. Du når oss enkelt på kontakt@www.miljopalatset.se eller 08-646 20 30, varmt välkommen!