Kontorsstädning Stockholm

Har ert företag kontor i Stockholm och behöver ni få tag i en duktig städfirma som erbjuder kontorsstädning i Stockholm? I så fall har ni kommit helt rätt. Miljöpalatset arbetar med effektiv kontorsstädning i Stockholm!

Erfaren kontorsstädning i Stockholm

Vi har den rätta erfarenheten för att kunna erbjuda effektiv och miljövänlig kontorsstädning i Stockholm. Miljöpalatset har funnits i hela 24 år. Idag har vårt städbolag 220 anställda städare som alla är ambitiösa och kan städa ert kontor på ett kostnadseffektivt sätt. Vi erbjuder alltid kvalitet när vi städar kontor. För oss är det viktigt att erbjuda fin kontorsstädning i Stockholm.

Viktigt med bra kontorsstädning i Stockholm

Att visa upp ett fint och rent kontor är väldigt viktigt. Särskilt viktigt är det för alla som har kundbesök, men även för personalens skull är det viktigt att ha en bra arbetsmiljö. Rena kontor gör så att alla trivs och kan arbeta mer effektivt. En trivsel på kontor bidrar till bra stämning hos er personal.

Vad ingår i en kontorsstädning?

När vi däremot utför kontorsstädning, arbetar vi med:

  • Dammsugning och moppning av alla golvytor på kontoret.
  • Dammsugning av alla mattor som finns på golvet i hela kontoret.
  • Rengöring av lister, dörrar, dörrhandtag och speglar så att de inte har något damm eller fläckar.
  • Tömning av alla papperskorgar och iläggning av nya soppåsar

I kök och badrum utför vi:

  • Moppning av golvet i köket och i alla badrum och toaletter.
  • Torkning av alla arbetsytor och diskbänk.
  • Rengöring av diskho i kök och handfat i badrum och toaletter.
  • Torkning av kaffe- och köksmaskiner.
  • Rengöring av toaletterna.

Om ni har behov av särskilda anpassningar för er kontorsstädning i Stockholm, så kan vi anpassa kontorsstädningen för er skull. Det är viktigt att ni blir nöjda. Ta kontakt med oss och berätta gärna om ni har särskilda behov av anpassning av kontorsstädningen. Detta gör vi gärna, och som underlättar för oss att se till att ni blir nöjda med er kontorsstädning i Stockholm!

Kontakta oss för offert för ert kontor!

Kontorsstädning i Stockholm – pris

Våra priser för kontorsstädning i Stockholm varierar från kontor till kontor. Här har vi sett att det är en del faktorer som kan spela in när vi sätter pris på kontorsstädningen. Storleken på kontoret är en sådan faktor men har ni vissa delar av kontoret som blir extra smutsiga så kan vi lägga mer krut på städningen av dessa delar. Priset brukar ändå landa på mellan 255-300 kronor/timme plus moms.

Om ni vill det kan vi komma ut till ert kontor och se vilka delar som kräver extra mycket och noggrann städning. På så sätt kan vi ge ett mer detaljerat pris som ni sedan kan ta ställning till. Hör av er till oss och berätta hur ni önskar göra. Vi är flexibla och anpassar vår kontorsstädning i Stockholm efter era behov.

Var i Stockholm är vi aktiva?

Vi erbjuder kontorsstädning i och runt omkring Stockholm. Några av de orter vi är verksamma i är: Hägersten, Nacka, Åkersberga, Solna, Västerås, Linköping, Bromma och Hallstahammar.

Befinner du dig utanför dessa orter? Inga problem! Hör av dig så går det säkert att lösa.

Om oss på Miljöpalatset

Alla våra städare är flexibla och servicevänliga. Detta är viktigt för oss – kundbemötandet. Vi är måna om att ni ska bli nöjda med vår kontorsstädning så att ni i framtiden har fina och rena kontor varje dag. Har ni ett stort kontor med stor personal så kan det krävas en kontorsstädning flera gånger i veckan. Allt sådant kan vi erbjuda. Vår personal är mycket kompetent och är redo att utföra kontorsstädningen så att ni får alla era behov tillgodosedda. Ibland kan det bli mycket disk till exempel på både skrivbord och diskbänk. Har ni särskilda sådana behov så kommer vi ut till er och utför en kontorsstädning som ni behöver.

Ta kontakt så kan vi berätta mer och ni kan ge viktig information till oss!