Miljöpalatset är ett välkänt auktoriserat städföretag som erbjuder städtjänster i Stockholm med omnejd. Vi har varit med länge, vi kan vår bransch och vi vet hur viktigt det är att anlita ett auktoriserat städföretag. Vet ni?

När ni anlitar ett auktoriserat städföretag får ni en trygghet i alla led, någon som alla våra kunder tjänar på i längden. Miljöpalatset slog upp portarna 1998 och har sedan dess utvecklat personalstyrkan till ca 160st medarbetare.

Vad är ett auktoriserat städföretag?

Miljöpalatset är en auktoriserad serviceentreprenör som innebär att vi löpande genomgår kvalitetsuppföljningar och miljöbesiktningar. Detta gör vi tillsammans med kunden som vi utför arbetet för. Vi erbjuder löpande rapporter som innefattar avvikelser från utfört arbete. Med era synpunkter kan vi bli ett ännu bättre auktoriserat städföretag. Ni får även löpande revisioner och upprepande kundundersökningar. Allt för att ni ska bli så nöjda med oss som leverantör som möjligt och att vi på sikt ska bli ett bättre auktoriserat städföretag. 

Vår styrka

Vår viktigaste tillgång är våra medarbetare som utgör kärnan i vår verksamhet. Vi är därför anslutna med kollektivavtal och med tillhörande fackförbund:

  • Fastighetsanställdas förbund
  • Kommunal
  • Seko
  • Unionen

Se till att anlita ett städföretag som har nöjda och glada medarbetare. Då blir allt så mycket lättare och roligare, som i sin tur leder till ett bättre resultat. Välkomna att kontakta oss på Miljöpalatset för en kostnadsfri offert.

Ni kan nå oss på telefon: 08-6462030 eller skicka ett e-post till kontakt@www.miljopalatset.se.

Om ni vill besöka oss finns vi på Vretensborgsvägen 28. Välkomna in på en kopp kaffe!