Butiksstädning Västerås

Vi har lång erfarenhet av lokalvård och strävar alltid efter att utveckla metoder och tillvägagångssätt för bästa möjliga resultat och nöjda kunder.

Vad ingår i en butiksstädning

  • Dammsugning och moppning av alla golvytor inne i butiken.
  • Vi dammsuger alla entrémattor som finns på golvet i butiken.
  • Vi rengör lister, dörrar, dörrhandtag och speglar så att det inte blir kvar något damm eller fläckar på dem.
  • Vi tömmer eventuella papperskorgar och lägger i nya soppåsar, exempelvis vid personalutrymmen.
  • Vi torkar rent displayer och ytor där kunderna rör sig.

I personalrum utför vi:

  • Moppning av golv.
  • Torkning av alla arbetsytor och diskbänk.
  • Rengöring av diskho och eventuella handfat.
  • Torkning av kaffemaskiner och andra hushållsmaskiner, såsom till exempel mikrovågsugn.
  • Rengöring av toalett.

Har du behov av särskilda anpassningar av er butiksstädning så anpassar vi den självklart. Ta kontakt med oss och berätta gärna om ni har särskilda behov gällande er butiksstädning så kan vi se till att ni blir nöjda städningen!

Vad kostar butiksstädning i Västerås?

Våra priser för butiksstädning i Västerås varierar mellan olika butiker. Det finns ett antal faktorer som spelar in när vi bestämmer priserna, exempelvis storleken på butiken. Dessutom, om vissa områden tenderar att bli extra smutsiga, kan vi behöva fokusera mer på dessa delar för en grundligare rengöring. Men priserna ligger vanligtvis mellan 255-300 kronor per timme, exklusive moms.

Vi är mer än villiga att komma till er butik för att bedöma vilka områden som kräver särskild uppmärksamhet och en mer detaljerad städning. Detta tillvägagångssätt betyder att vi kan ge er ett mer träffsäkert prisförslag för er att överväga. Kontakta oss för mer information och för att ni ska kunna ge oss alla viktiga detaljer, eller för att diskutera era önskemål. Vi anpassar oss och skräddarsyr vår butiksstädning i Västerås för att möta just era behov.

 

Kontakta oss för offert för er butik!

Varför anlita Miljöpalatset för butiksstädning i Västerås?

Våra städare är både anpassningsbara och och har alltid som mål att leverera utmärkt service. Vi tar vårt uppdrag att erbjuda förstklassig service på största allvar, och vårt team i Västerås är alltid måna om detta. Det är viktigt för oss att ni är fullständigt nöjda och att era butiker dagligen är rena och välkomnande. Skulle ni ha en större butik med flera anställda kan det innebära att det krävs täta städtillfällen, kanske till och med varje dag. Detta ser vi inte som något hinder, vi finns här för att assistera. Vårt team är experter på att städa butiker och vi ser till att alla era behov tillgodoses. Har ni särskilda önskemål besöker vi gärna er butik och anpassar vår städning så att den uppfyller just era förväntningar.

Vi har lagt märke till att många företag i Västerås föredrar att ha samma städare vid varje tillfälle, vilket vi är fullständigt öppna för. Berätta för oss om det är viktigt för er, så ser vi till att ni får behålla er favoritstädare. Att bygga upp långsiktiga relationer med våra kunder och att ni känner er säkra med våra tjänster är något vi värdesätter högt.