Butiksstädning Linköping

Vi har lång erfarenhet av lokalvård och strävar alltid efter att utveckla metoder och tillvägagångssätt för bästa möjliga resultat och nöjda kunder.

Vad ingår i en butiksstädning

  • Dammsugning och moppning av alla golvytor inne i butiken.
  • Vi dammsuger alla entrémattor som finns på golvet i butiken.
  • Vi rengör lister, dörrar, dörrhandtag och speglar så att det inte blir kvar något damm eller fläckar på dem.
  • Vi tömmer eventuella papperskorgar och lägger i nya soppåsar, exempelvis vid personalutrymmen.
  • Vi torkar rent displayer och ytor där kunderna rör sig.

I personalrum utför vi:

  • Moppning av golv.
  • Torkning av alla arbetsytor och diskbänk.
  • Rengöring av diskho och eventuella handfat.
  • Torkning av kaffemaskiner och andra hushållsmaskiner, såsom till exempel mikrovågsugn.
  • Rengöring av toalett.

Har du behov av särskilda anpassningar av er butiksstädning så anpassar vi den självklart. Ta kontakt med oss och berätta gärna om ni har särskilda behov gällande er butiksstädning så kan vi se till att ni blir nöjda städningen!

Vad kostar butiksstädning i Linköping?

Våra priser för butiksstädning i Linköping varierar från butik till butik. Prissättningen påverkas av flera faktorer, där butikens storlek är en av dem. Om det finns specifika områden i butiken som blir ovanligt smutsiga, kan vi sätta in extra resurser för att rengöra dessa ytor noggrannare. Vanligtvis hamnar priserna i intervallet mellan 255-300 kronor per timme, plus moms.

Vi erbjuder gärna ett besök till er butik för att se över vilka delar som kan kräva mer omfattande och detaljerad städning. Detta gör att vi kan ge er ett mer precist prisförslag som ni sedan kan fundera över. Kontakta oss för att tala om hur ni vill ha det. Vi är flexibla och skräddarsyr vår butiksstädning i Linköping för att passa era specifika behov. Hör av er till oss så kan vi ge mer information och ni har möjlighet att dela med er av viktiga detaljer till oss!

 

Kontakta oss för offert för er butik!

Varför anlita Miljöpalatset för butiksstädning i Linköping?

Våra städare är både flexibla och serviceinriktade. Att ge kunderna den bästa servicen är något vi tar på största allvar, och våra städare i Linköping är alltid uppmärksamma på detta. Vi lägger stor vikt vid att ni ska vara helt nöjda och att era butiker är rena och inbjudande varje dag. Om ni driver en stor butik med många anställda kan det innebära att frekvent städning blir nödvändig, kanske till och med dagligen. För oss är det inget problem, vi är här för att hjälpa till. Vårt team är mycket skickliga på att rengöra butiker och ser till att alla era önskemål uppfylls. Om ni har specifika önskemål kommer vi gärna till er butik och anpassar städningen så att den motsvarar just era behov.

Vi har observerat att många företag i Linköping uppskattar att ha samma städpersonal vid varje tillfälle, och vi är helt öppna för det. Ni behöver bara meddela oss om detta är viktigt för er, så ser vi till att ni kan behålla er favoritstädare. Att skapa långvariga relationer med våra kunder och se till att ni känner er trygga med våra tjänster är av yttersta vikt för oss.