Butiksstädning Hallstahammar

Vi har lång erfarenhet av lokalvård och vi strävar alltid efter att utveckla olika metoder och tillvägagångssätt för bästa möjliga resultat och nöjda kunder.

Vad som ingår i en butiksstädning

  • Dammsugning och moppning av alla golvytor inne i butiken.
  • Vi dammsuger alla entrémattor som finns på golvet i butiken.
  • Vi rengör lister, dörrar, dörrhandtag och speglar så att det inte blir kvar något damm eller fläckar på dem.
  • Vi tömmer eventuella papperskorgar och lägger i nya soppåsar, exempelvis vid personalutrymmen.
  • Vi torkar rent displayer och ytor där kunderna rör sig.

I personalrum utför vi:

  • Moppning av golv.
  • Torkning av alla arbetsytor och diskbänk.
  • Rengöring av diskho och eventuella handfat.
  • Torkning av kaffemaskiner och andra hushållsmaskiner, såsom till exempel mikrovågsugn.
  • Rengöring av toalett.

Har du behov av särskilda anpassningar av er butiksstädning så anpassar vi den självklart. Ta kontakt med oss och berätta gärna om ni har särskilda behov gällande er butiksstädning så kan vi se till att ni blir nöjda städningen!

Vad kostar butiksstädning i Hallstahammar?

Våra priser för butiksstädning i Hallstahammar skiljer sig mellan olika butiker. Det finns flera faktorer som påverkar hur vi prissätter tjänsten. En av dessa faktorer är butikens storlek. Dessutom, om vissa områden i butiken tenderar att bli särskilt smutsiga, kan vi lägga extra fokus på de delarna. Priserna brukar ligga på mellan 255-300 kronor per timme, exklusive moms.

Om ni önskar kan vi besöka er butik för att identifiera vilka områden som behöver extra uppmärksamhet och noggrannhet i städningen. Efter det kan vi erbjuda er ett mer exakt prisförslag för er att överväga. Kontakta oss för att diskutera era behov. Vi är flexibla och anpassar vår butiksstädning i Hallstahammar efter vad just ni behöver. Ta kontakt så berättar vi mer och ni får möjlighet att förmedla viktig information till oss!

 

Kontakta oss för offert för er butik!

Varför anlita Miljöpalatset för butiksstädning i Hallstahammar?

Våra städare är både anpassningsbara och och serviceinriktade. Att bemöta kunder på bästa sätt är något vi tar på stort allvar, och våra städare i Hallstahammar är alltid noggranna med detta. Vi bryr oss verkligen om att ni ska vara nöjda och att era butiker ska vara rena och välkomnande varje dag. Om du har en stor butik med många anställda kan det behövas att vi städar oftare, kanske till och med varje dag. Det är inga problem för oss, vi kan fixa det. Vårt team är riktigt duktiga på att göra rent i butiker och se till att alla era behov blir uppfyllda. Om ni har några speciella önskemål så kommer vi gärna ut till er och ser till att städningen sker precis som ni vill ha den.

Vi har märkt att många företag i Hallstahammar föredrar att ha samma städare varje gång, och det är helt okej för oss. Berätta bara att det är viktigt för er, så ordnar vi så att ni får behålla er favoritstädare. Att bygga en långsiktig relation med våra kunder och att ni känner er trygga med oss är något vi värderar högt.