Trappstädning

Har ni ett trapphus som behöver regelbunden trappstädning? Vi på Miljöpalatset arbetar med effektiv trappstädning, bland våra kunder finns både företag som behöver trappstädning och bostadsrättsföreningar i Stockholm. Att ha en ren trappa med rena trapphus är väldigt viktigt, har vi sett. Kommer gäster på besök ska de inte behöva komma in i ett smutsigt trapphus. Det gör att trappstädningen är allt viktigare för våra kunder.

Har ni ett företag med ett trapphus är rena trappor mycket viktiga för att göra ett bra intryck på era kunder. Ingen ska behöva skämmas för sitt trapphus. Med årets olika säsonger så kan ett trapphus bli ganska smutsigt, folk går in med leriga och smutsiga skor, barn kladdar med händerna direkt på fönsterglas och glasdörrar. Därför är det viktigt att torka bort alla fläckar på både dörrar, fönster och ledstänger.

Vi har lång erfarenhet av att erbjuda effektiv och miljövänlig trappstädning. Miljöpalatset har funnits ända sedan 1998 och idag har vi 220 ambitiösa städare och som kan städa på ett kostnadseffektivt sätt. Vi erbjuder alltid kvalitet när vi städar trappor och trapphus. För oss är det viktigt att kunna erbjuda fin trappstädning.

Ring eller skicka iväg ett mail till oss!

Trappstädning för er bostadsrättsförening i Stockholm

På Miljöpalatset besitter vi både djup kunskap och engagemang för att ta hand om din trappstädning. Genom att alltid använda miljömärkta kemikalier, utrustning och städmetoder, ser vi till att ditt trapphus alltid är rent och fräscht. På grund av vår kontinuerliga och miljövänliga städning minskar slitaget på er trappuppgång samtidigt trivseln ökar.
En annan fördel med att överlåta städningen till oss på Miljöpalatset, är att vi alltid är flexibla och lyssnar på våra kunders behov. På så sätt får ni en skräddarsydd trappstädning som stämmer väl överens med era krav och förutsättningar. Så att ni alltid kan njuta av en ren och fräsch trappuppgång!

Är det så att ni har en bostadsrättsförening i Stockholm som behöver trappstädning? I så fall kan vi komma ut till er bostadsrättsförening och se vilka delar som kräver extra mycket trappstädning och noggrann rengöring. På så sätt kan vi ge ett mer detaljerat pris som ni sedan kan ta ställning till. För oss är det viktigt att utföra en trappstädning för er bostadsrättsförening i Stockholm så att ni blir nöjda med den.

Så utför vi trappstädningar i Stockholm:

  • Vi sopar av och skurar entrén till trapphuset så att inga fläckar är kvar på golvet.
  • Vi torkar även av och rengör ledstänger i trappan.
  • Vi dammar av och dammsuger eventuella entrémattor.
  • Vi skurar och dammtorkar hiss i fall ni har en sådan i trapphuset.
  • Vi rengör alla trappor så att det inte finns skoavtryck på steg i trappan avlägsnar handavtryck på dörrar eller fönster.

Vad ingår?
Precis som nämnts ovan skräddarsyr vi alltid trappstädningen efter kundens behov och förutsättningar. De grundläggande arbetsmomenten ser däremot nästan alltid ut på följande sätt:

  • Vi sopar av och skurar såväl entré som trapphus
  • Vi torkar av och rengör trappornas ledstänger
  • Om ni önskar kan vi även torka av och rengöra dörrar och fönster
  • Vi dammar av och dammsuger eventuella entrémattor
  • Vi skurar och dammtorkar eventuell hiss

Resultatet blir en skinande ren trappuppgång fri från smuts och damm, pollen, hundhår och annat som finns i detta utrymme!

Trappstädning i Stockholm – pris

Priset för städningen varierar från trapphus till trapphus, då både storlek och nedsmutsningsgrad skiljer sig åt. Mellan tummen och pekfingret brukar priset däremot hamna någonstans mellan 255 och 300 kronor i timmen, exklusive moms.
För att få ett mer specifikt och konkurrenskraftigt pris rekommenderar vi att du kontaktar oss direkt. Vår kunniga personal står redo att hjälpa dig!

Vår personal på Miljöpalatset

Alla våra städare är flexibla och servicevänliga som är måna om att ni ska bli nöjda med er trappstädning. Har ni ett stort trapphus så kan det krävas en trappstädning flera gånger i veckan. Vår personal är redo att utföra trappstädningen så att ni får alla era behov tillgodosedda. Om ni har särskilda behov så kommer vi ut till er och utför en trappstädning som ni behöver.

Vi arbetar inom hela Stockholms län, Miljöpalatset hjälper er oavsett var er fastighet finns!