Lokalstädning Stockholm

Har ni en lokal i Stockholm? Behöver ert företag en duktig städfirma som erbjuder lokalstädning i Stockholm? I så fall har ni kommit helt rätt!

Miljöpalatset arbetar med effektiv lokalstädning i Stockholm! Vi har rätt erfarenhet och har arbetat med lokalstädning i Stockholm i många år. Miljöpalatset har funnits i 24 år och har 220 anställda städare som alla är ambitiösa och kan städa lokaler på ett kostnadseffektivt sätt. Vi erbjuder alltid kvalitet när vi städar lokaler För oss är det viktigt att vi kan erbjuda fin lokalstädning i Stockholm. Att visa upp ett fina och rena lokaler, förstår vi, är väldigt viktigt. Särskilt viktigt är det för alla er som har kundbesök, men även för personalens skull är det viktigt att ha en bra och ren arbetsmiljö.

Skillnad på lokalstädning i Stockholm

Under årens lopp har vi sett att det kan skilja mellan olika städbolag som städar olika mycket och olika noggrant när de utför lokalstädning i Stockholm. När vi utför lokalstädning i Stockholm arbetar vi med:

  • Dammsugning och golvmoppning av alla golvytor i lokalen
  • Dammsugning av alla mattor som finns på golvet i hela lokalen
  • Rengöring av lister, dörrar, dörrhandtag och speglar så att de inte har något damm eller fläckar.
  • Rentorkning av alla arbetsytor i lokalerna.
  • Tömning av alla papperskorgar och lägger i nya soppåsar

I kök och badrum städar vi:

  • Med moppning av golvet i kök och badrum.
  • Rengöring av diskho och disk- och arbetsbänk i kök.
  • Torkning av kaffe- och köksmaskiner i kök.
  • Rengöring av handfat i badrum och toaletter.
  • Rengöring av toaletter.

Om ni har behov av särskilda anpassningar gällande någon av era lokaler i er lokalstädning i Stockholm, så kan vi anpassa lokalstädningen för er skull. För oss är det viktigt att våra kunder blir nöjda, så berätta gärna om ni har några särskilda behov vid en lokalstädning. Detta gör vi så gärna så att vi kan se till att ni blir nöjda med er lokalstädning i Stockholm!

Vi som arbetar på Miljöpalatset

Alla våra städare är flexibla och servicevänliga, för oss är kundbemötandet viktigt. Vi är måna om att ni blir nöjda med vår lokalstädning så att ni får fina och rena lokaler varje dag. Har ni stora lokaler och stor personal så kan en lokalstädning krävas fler gånger i veckan för att alla lokaler ska vara städade och fina.
Vår personal är mycket kompetenta och är redo att utföra lokalstädningen så att ni får alla era behov tillgodosedda.

Dessa priser har vi på lokalstädning

Det kan vara svårt att ge ett exakt pris för lokalstädning i Stockholm. Priserna kan variera mellan olika lokaler. Här har vi sett att det är en del faktorer som kan spela in när vi sätter pris på lokalstädningen. Storleken på lokalerna och antal lokaler är sådana faktorer plus att om ni har delar av lokalerna som blir extra smutsigt så kan vi lägga mer krut på städningen av de delarna. Men priset på lokalstädningen brukar trots allt landa på mellan 255-300 kronor/timme plus moms.

Om ni vill det kan vi komma ut till era lokaler och se vilka delar som kräver extra mycket och noggrann städning. Efter det kan vi ge ett mer detaljerat pris som ni sedan kan ta ställning till. Hör av er till oss och berätta hur ni önskar göra. Vi är flexibla och anpassar vår lokalstädning i Stockholm efter era behov.

Ta kontakt så kan vi berätta mer och ni kan ge viktig information till oss!