Kontorsstädning

Är ert företag i behov av en kontorsstädning för att få ett rent och välstädat kontor? I så fall har ni kommit helt rätt! Vi på Miljöpalatset tillhandahåller en mängd olika städtjänster i Stockholmsområdet, varav en av dem är kontorsstädning. Vi har den rätta erfarenheten för att kunna erbjuda effektiv och miljövänlig kontorsstädning. Miljöpalatset har funnits i hela 24 år. Idag har vårt städbolag 220 anställda städare som alla är ambitiösa och kan städa ert kontor på ett kostnadseffektivt sätt. Vi erbjuder alltid kvalitet när vi städar kontor. För oss är det viktigt att erbjuda fin kontorsstädning.

Skillnad med vår kontorsstädning 

Ett rent och fräscht kontor är viktigt för att såväl medarbetare som besökare ska trivas i lokalerna. Medarbetarna är ett företags allra största tillgång och för att kunna prestera på topp gäller det att dem trivs och inspireras i lokalerna. Rena lokaler är också viktigt för hälsan, speciellt om det finns medarbetare som är känsliga för mycket damm och smuts.

Inte nog med detta så ökar även riskerna för att bakterier och förkylningar sprids när det är ostädat. Något som snabbt kan bidra till minskad effektivitet samt en ökad sjukfrånvaro, vilket inte är särskilt kul för någon. Att kontoret är rent och välstädat är inte enbart viktigt för dina kollegors trivsel. Det är också behövligt för att besökare ska trivas och få ett professionellt intryck av både lokalerna och företag i stort. Smutsiga utrymmen får oftast motsatt effekt.

Ring oss eller skicka ett mail så återkommer vi så snart vi bara kan!

Få effektiv kontorsstädning av oss

På Miljöpalatset är vi väl medvetna om hur pass viktigt det är att ert kontor och tillhörande utrymmen är rena och fräscha. Vi tillhandahåller därför proffsigt kontorsstäd i Stockholm med omnejd.
En stor fördel med att anlita oss på Miljöpalatset, är att vi håller en hög kompetensnivå och erbjuder stor flexibilitet. Vi vet vad som krävs för att hålla lokalerna rena, men också hur viktigt det är att kunna anpassa oss efter just era önskemål och förutsättningar.
Att ta hjälp av oss är friktionsfritt från start till mål samtidigt som det slutgiltiga resultatet är enastående. Vår kunniga och trevliga personal är redo att hjälpa just er med kontorsstädningen!

Miljömedveten kontorsstädning

Att anlita Miljöpalatset innebär inte bara ett renare kontor, utan det innebär också att städningen genomförs med miljön i åtanke. Vi samarbetar därför med de främsta leverantörerna för att endast kunna använda oss utav kemikalier, städredskap och städmaskiner som är miljömärkta. Vi tillämpar även städmetoder som är bra för både dig och miljön. Det är något som alla vinner på!

Vad ingår i vår kontorsstädning?

När du väljer att anlita oss på Miljöpalatset för kontorsstädningen, ingår en grundläggande städning av samtliga utrymmen. Trots att vi följer en allmän checklista har vi möjligheten att anpassa tjänsten så att de uppfyller just era krav och behov.

Som standard vid kontorsstädningar genomför vi följande:

 • Allmänna ytor
 • Golvytor dammsugs och moppas
 • Eventuella mattor dammsugs
 • Öppna ytor som mat- och skrivbord, hyllor, bänkar och liknande avlägsnas från damm
 • Ytor som lister, dörrar, dörrhandtag och speglar rengörs från eventuellt damm och fläckar
 • Papperskorgarna töms och får nya påsar
 • Kök och badrum
 • Golvytor moppas
 • Arbetsytor som diskbänkar torkas av
 • Diskhoar och handfat rengörs
 • Kaffemaskiner torkas av
 • Toaletterna rengörs

Utöver detta kan vi som sagt anpassa tjänsterna efter era behov, samt erbjuda en mängd olika tilläggstjänster. Vi kan bland annat erbjuda fönsterputsning, vaktmästartjänster och fruktkorgar bland mycket mer. Dessutom har vi möjlighet att tillgodose er med olika förbrukningsmaterial som toalett- och hushållspapper.
Pris för kontorsstädning

Kontorsstädning – pris

När det kommer till priser för kontorsstädning varierar de från företag till företag. Det finns nämligen många faktorer som spelar in när priset ska sättas, men bland annat är det storleken på lokalerna, om ni önskar några tilläggstjänster och hur pass nedsmutsade utrymmena är, som spelar in. Mellan tummen och pekfingret brukar vi ändå räkna på ett pris mellan 255 och 300 kronor i timmen – exklusive moms. För att kunna göra en mer korrekt bedömning och kunna lämna konkurrenskraftiga priser på vad städningen kommer att kosta för just er, kommer vi gärna ut och inspekterar kontoret innan.

På så sätt kan vi skapa oss en bra bild av förutsättningarna samtidigt som vi kan lyssna på vad ni tycker är viktigast när det kommer till städningen. Oavsett hur era behov ser ut, står vår kompetenta personal redo att hjälpa till. Hör av dig till oss redan idag för att få professionell städhjälp. Vi arbetar i hela Stockholms län, i alla kommuner och tätorter kring Stockholm. Miljöpalatset hjälper er oavsett var ert kontor finns.