Hemstädning Hallstahammar

Känner du att tiden inte räcker till för att städa hemma eller vill du frigöra mer tid för familjen eller fritidsaktiviteter? Låt oss på Miljöpalatset då hjälpa dig med hemstädning i Hallstahammar!

Vad ingår i en hemstädning?

Då samtliga familjer har olika behov och förutsättningar, brukar vi börja med en provstädning. Under detta tillfälle ges vi möjligheten att stämma av hur just dina behov och förutsättningar ser ut, samtidigt som det avstämmes hur lång tid städningen tar. Utifrån detta får ni även en mer exakt prisbild för det löpande arbetet, oavsett hur många gånger i månaden ni önskar städhjälp.

Glöm inte nyttja RUT-avdraget

Då städhjälp faller under kategorin hushållsnära tjänster, har du som privatperson rätt att göra ett prisavdrag på hela 50% arbetskostnaden. Något som gör att ännu fler familjer kan unna sig hjälp i vardagen!

Oavsett uppdrag står vår kunniga och entusiastiska personal redo att hjälpa just dig med hemstädningen. Tveka inte på att kontakta oss redan idag. Du når oss enkelt på kontakt@miljopalatset.se eller 08-646 20 30, varmt välkommen!

Kontakta oss för offert på hemstädning i Hallstahammar!