Nyfiken på hur en företagsstädning går till? I det här inlägget ger vi er tipsen.  

Företagsstädning på hög nivå. Miljöpalatset är en ledande partner inom företagsstädning och vi hjälper flera företag i Stockholm med omnejd. Vi har funnits sedan 1998 och har sedan dess levererat en högklassig företagsstädning i många år. Vi vet hur viktigt det är med en minimal störning på företagets vardagliga rutin. Med vår trevliga personal och vår långa erfarenhet gör vi er företagsstädning både effektiv och prisvärd.

Professionell företagsstädning

Miljöpalatset har idag runt 160st anställda och 3st arbetsledare. Vi har varit med länge i branschen. Vår personal är den viktigaste styrkan och den bygger grunden i Miljöpalatset. Vår personal genomgår löpande utbildning och håller sig uppdaterade med de senaste certifieringarna.

Vi är ett professionellt och seriöst företag och förutom vår härliga personal, kan vi även påvisa att vi har en kreditvärdighet med trippel A. Ett trippel A innebär att vår verksamhet har funnits i över 10år, omsätter minst 2 miljoner och att våra nyckeltal är långt över medel inom branschen. Om ni ska anlita en firma inom företagsstädning, se till att anlita en professionell företagsstädning.

Företagsstädning – steg för steg 

  • Planering
  • Utförande
  • Löpande rapporter
  • Avvikelser företagsstädning
  • Kundundersökningar

Ta hjälp av ett auktoriserat städföretag som kan företagsstädning i alla led. Hör av er till oss så får ni en kostnadsfri offert på ert specifika uppdrag.

Välkomna till Miljöpalatset!