Företagsstädning

Har ni ett företag och behöver få en fin företagsstädning? Miljöpalatset erbjuder miljövänlig och effektiv företagsstädning! Vi har en gedigen erfarenhet av effektiv och miljövänlig företagsstädning. Miljöpalatset har funnits ända sedan 1998 och idag har vi 220 anställda städare och arbetsledare som har lärt sig att städa lokaler, kontor och företag på ett kostnadseffektivt sätt. För oss är det viktigt att alltid erbjuda kvalitet i vår företagsstäd i Stockholm och ser till så att ni får en fin företagsstädning.

Utför effektiv företagsstädning

Att visa upp ett fint och rent företag är bland det viktigaste för att kunna ta emot företagets kunder. Även för företagets personal är det viktigt att arbeta i en bra och ren arbetsmiljö. Många företag har flera lokaler, såsom lager, butiker och showroom med mera. Då kan det vara olika slags städning som kan vara aktuell för just ert företag. Om ni har behov av särskilda anpassningar av företagsstädningen, så kan vi anpassa vår företagsstädning för er skull. Det är viktigt att ni blir nöjda, så berätta gärna om era särskilda behov så anpassar vi vår företagsstädning. Detta gör vi gärna. Vi vill att ni blir nöjda med er företagsstädning!

Anlita oss för er företagsstäd

Under årens lopp har vi sett att det kan skilja mellan olika städbolag som städar olika mycket och olika noggrant när de utför företagsstäd.

Så här arbetar vi med företagsstäd:

  • Dammsugning och moppning av alla golvytor som ni har i företaget.
  • Dammsugning av alla mattor som finns på golvet, som exempelvis entrémattor.
  • Rengöring av alla era lister, dörrar, dörrhandtag och speglar så att det inte finns kvar damm eller fläckar.
  • Vi tömmer alla papperskorgar och lägger i nya soppåsar.

Om ni har kök och badrum erbjuder vi:

  • Moppning av golv i kök, badrum och toaletter.
  • Torkning av alla arbetsytor och diskbänk.
  • Rengöring av diskho i kök och handfat i badrum och toaletter.
  • Torkning av kaffemaskiner i kök och allrum.
  • Rengöring av toaletter.

Om oss på Miljöpalatset

Alla våra städare är flexibla och servicevänliga. För oss är kundbemötandet viktigt och våra städare är måna om det. Om ni har ett stort företag med stor personalstyrka så kan det krävas företagsstäd flera gånger i veckan. Allt det kan vi erbjuda. Vår personal är mycket kompetent och är beredd att utföra företagsstädningen så att ni får alla era behov tillgodosedda. Och har ni särskilda behov gällande företagsstäd så kommer vi ut till er och föreslår hur vi kan utföra den företagsstäd som ni behöver.

Ta kontakt för att få veta priser

Våra priser för företagsstädning i Stockholm varierar från företag till företag Här har vi sett att det är en del faktorer som kan spela in när vi sätter pris på företagsstädningen. Storleken på företagets lokaler, lager, butiker eller showroom är en sådan faktor. Och ni kanske har behov av extra mycket städning av vissa delar som kanske blir extra smutsiga. I så fall kan vi lägga mer krut på städningen av de delarna. Priset brukar ändå landa på mellan 255-300 kronor/timme plus moms.

Om ni vill det så kan vi komma ut till ert företag och titta på vilka delar som kräver extra mycket och noggrann städning. På så sätt kan vi ge ett mer detaljerat pris som ni sedan kan ta ställning till. Hör av er till oss och berätta hur ni vill och behöver göra. Vi är flexibla och anpassar vår företagsstädning i Stockholm efter era behov. Ta kontakt så kan vi berätta mer och ni kan ge oss viktig information!