Butiksstädning 

Vår långa erfarenhet inom lokalvården och våra många möten med människor är grunden i vår strävan att utveckla olika metoder och tillvägagångssätt för bästa möjliga resultat och nöjda kunder. Om ni letar efter ett städföretag som kan ta hand om er butiksstädning så har du kommit helt rätt. Vi på Miljöpalatset har under flera år arbetat med just detta och eftersom vi redan har många kunder i Stockholmsområdet kan vi hålla priserna nere. På det sättet kan vi erbjuda dig en högkvalitativ tjänst samtidigt som det inte behöver kosta dig skjortan.

Viktigt med fin butiksstädning 

Din butik är ditt ansikte utåt och det påverkar hur dina kunder uppfattar ditt företag. När din butik är ren får det både dig och dina produkter att skina lite extra. Det gäller oavsett om du driver en stor kommersiell butik i någon av Stockholms alla köpcentrum eller en liten mindre butik på pittoreska Södermalm.
Har ni en butik i Stockholm och vill få en fin butiksstädning? Miljöpalatset erbjuder effektiv butiksstädning för stora och små företag.

Att driva en butik ställer också högre krav på butikerna eftersom det är viktigt att sticka ut i mängden och få kunderna att besöka just din affär. Om din butik är ren och fräsch ökar det sannolikheten att kunden som kliver in i din affär idag gärna kommer tillbaka om en månad igen. Ring eller skicka mail till oss!

Butikstädning – som du vill ha den

Vi på Miljöpalatset skräddarsyr butiksstädningen efter dina specifika önskemål, dagligen, veckovis, på helgen eller varannan vecka. Till detta har vi själva erfarenhet och kunskap om de olika krav som ställs på olika branscher. Vi vet till exempel att dagligvaruhandel och frisörsalonger ställer högre krav på en god hygien. Vi vet också var smutsen brukar gömma sig, att damm hotar tekniska produkter och ingen tycker om glasmontrar med fingeravtryck. Utöver det finns det ibland krav när det gäller hanteringen av kemiska sopor som vi tillgodoser.

Bra butiksstädning – en långsiktig investering

Kvalitet, checklistor och uppföljning är också viktigt eftersom det får både dig och oss att känna trygghet. Vi vet också att tryggheten ökar med personliga kontakter. Därför försöker vi alltid se till att du alltid möter samma personer hos oss – dels i form av en personlig kontaktperson, dels när det gäller själva utförandet av våra tjänster. Vi är helt övertygade om att det ökar våra chanser att förstå dig och dina behov bättre.

Vid en butiksstädning utför vi:

  • Dammsugning och moppning av alla golvytor inne i butiken.
  • Vi dammsuger alla entrémattor som finns på golvet i butiken.
  • Vi rengör lister, dörrar, dörrhandtag och speglar så att det inte blir kvar något damm eller fläckar på dem.
  • Vi tömmer eventuella papperskorgar och lägger i nya soppåsar, exempelvis vid personalutrymmen.
  • Vi torkar rent displayer och ytor där kunderna rör sig.

I personalrum utför vi:

  • Moppning av golv.
  • Torkning av alla arbetsytor och diskbänk.
  • Rengöring av diskho och eventuella handfat.
  • Torkning av kaffemaskiner och andra hushållsmaskiner, såsom till exempel mikrovågsugn.
  • Rengöring av toalett.

Vi hoppas att du precis som vi försöker fatta beslut som har så liten miljöpåverkan som möjligt. Traditionellt har städprodukter innehållit både det ena och det andra som i förlängningen påverkat miljön negativt. Men vi tänker på miljön. Därför är det viktigt för oss att vårt arbete är hållbart i ett långsiktigt miljöperspektiv. I våra butiksstädningar använder vi oss därför av produkter som är miljömärkta. Det gäller inte bara våra rengöringsprodukter utan även de olika maskiner och redskap som vi använder oss av.
Miljöpalatset består av 160 anställda och vi har noggrant och omsorgsfullt städat butiker i Stockholm sedan 1997.

Butiksstädning – pris

Våra priser för butiksstädning i Stockholm varierar mellan butikerna. Här har vi sett att det är en del faktorer som kan spela in när vi sätter pris på butiksstädningen. Storleken på butiken är en sådan faktor, men även om vissa delar av butiken som blir extra smutsiga så kan vi lägga mer krut på städningen av dessa delar. Priset brukar ändå landa på mellan 255-300 kronor/timme plus moms.

Om ni vill det kan vi komma ut till er butik och se vilka delar som kräver extra mycket och noggrann städning. Då kan vi ge ett mer detaljerat pris, som ni sedan kan ta ställning till. Hör av er till oss och berätta hur ni önskar göra. Vi är flexibla och anpassar vår butiksstädning i Stockholm efter era behov. Ta kontakt så kan vi berätta mer och ni kan ge viktig information till oss!

Ytterligare städtjänster

Förutom klassisk butiksstädning så erbjuder vi även golvvård, rådgivning och skötselråd, växtskötsel, fönsterputsning, med mera. För att sätta ihop det paket av tjänster som passar dig bäst behöver du bara berätta för oss hur du vill ha det. Vi hoppas att du kommer att känna dig nöjd, trygg och miljövänlig med oss. Miljöpalatset hjälper er oavsett var er butik är belägen. Vi arbetar inom hela Stockholms län, alla dess kommuner och tätorter.

Ta kontakt med oss och berätta om hur vi kan hjälpa er med butiksstädning!