12232943_695042173966352_2394203453221970252_o

Kontorsstäd

Om du letar efter ett företag som sköter om din kontorsstädning så har du kommit helt rätt.

Vi är ett trevligt, välkänt och stockholmsbaserat städföretag med 160 anställda som har arbetat kontorsstäd sedan 1997. Det gör att vi har samlat på oss mängder med erfarenhet, bra och kunnig personal liksom förstår vikten av att alltid utgå från kundens behov när det gäller städning. Vi anpassar oss helt efter dig och ditt företags önskemål, alldeles oavsett hur stort eller litet ditt kontor är.

Kontorsstädning ökar trivseln

Alla som arbetar på ett kontor vet hur mycket en ren och fräsch miljö betyder för trivseln bland alla som arbetar där. Det påverkar även intrycket som andra personer får av ditt företag när de kommer på besök.
Utöver att ett städat kontor ökar trivseln så har det även blivit viktigare eftersom allt fler idag lider av olika allergier. Med det sagt förstår vi verkligen att olika kontor har olika behov när det gäller städning, vissa behöver städas varje dag andra varannan vecka.
Vi arbetar också med uppföljning och kvalitetskontroller för att säkerställa att du verkligen är nöjd med det vi gör.

Behov och planer

När vi arbetar med nya kunder utarbetar vi en plan tillsammans med dig, den handlar om vad som ska städas och med vilken regelbundenhet. Det handlar också om när vi ska städa. Vissa föredrar att det görs innan eller efter den regelbundna arbetstiden, andra vill gärna att det sker i samband med den övriga verksamheten. Det enda som spelar roll för oss är att den sker när det passar dig bäst.

Miljöarbeta tillsammans med oss

En sak som däremot spelar stor roll för oss är vårt miljöarbete. Vi försöker att vara så hållbara som möjligt och använder oss därför av miljömärkta produkter, redskap och maskiner. Vi vill arbeta för en hållbarare värld där det vi gör har så lite negativ miljöpåverkan som möjligt. Det hoppas vi att du också vill.

Vi är auktoriserade

Det betyder bland annat att vi tillsammans med våra kunder med jämna mellanrum genomgår kvalitetsuppföljningar, miljöbesiktningar, revisioner och kundundersökningar. Det gör att vi kan bli ett ännu bättre företag med nöjda kunder.
Vi lägger också stor vikt vid personliga kontakter. Därför får du alltid en personlig kontaktperson hos oss. Detsamma gäller vår övriga personal. Vi eftersträvar att den av oss som du möter är en trevlig person som du känner dig helt trygg med.

Vi har 20 års erfarenhet av att pålitligt och omsorgsfullt städa kontor i Stockholm med omnejd

Exempel på vad kontorsstädning kan innehålla

 • Dammsugning
 • Damning
 • Tömning av papperskorgar
 • Toalettrengöring
 • Rengöring av handfat och diskbänkar
 • Påfyllning av förbrukningsprodukter som papper till exempel

Övriga städtjänster

Utöver kontorsstäd så erbjuder vi även en mängd andra tjänster som kan vara intressanta. Det rör sig bland annat om:

 • Leverans av fruktkorgar
 • Leverans av papper
 • Personaluthyrning
 • Rådgivning och skötselråd (till exempel när det gäller golven)
 • Växt- och blomskötsel

Dessa och mer går lätt att kombinera med kontorsstädningen, allt du behöver göra är att förklara vilka behov du har så löser vi det tillsammans.

Du är varmt välkommen att kontakta oss på kontakt@miljopalatset.se eller 08-6462030.